Da li ste čuli za OMG dijetu?

Lifestyle, Zdravlje — By on April 27, 2012 6:00 pm

 

Preskakanje doručka, hladna kupka i crna kafa samo su neke od tehnika ekstremne dijete koja postaje sve popularnija, kojom možete da izgubite 10 kilograma za šest nedelja.

Iako već više od deset godina pomože najzgodnijim holivudskim ženama da smršaju za crveni tepih, ove je godine Venis A. Fulton objavio šestonedeljni plan mršavljenja obećavajući vitkost u rekordnom vremenu, piše Tportal.

Priručnik za dijetu sa nazivom “Six Weeks To OMG” (Šest nedelja do “O, moj bože” (Oh my God)) već je postao bestseler nadmašivši u prodaji priručnike za popularne dijete Dukan i Atkins.

Na osnovu plana koji je prvobitno dizajniran za njegovu listu VIP klijentkinja, tvrdi da je plan kombinacija nutricionizma, ishrane, biohemije, genetike i psihologije, sa ciljem da se istopi do 10 kilograma sala i smanji celulit.

Za razliku od režima koji preporučuju male, učestale obroke tokom dana, Fulton tvrdi da je to štetno i da se dobar plan dijete mora ograničiti na tri obroka dnevno.

Umesto doručka, predlaže obrok sredinom jutra oko 10 sati da se podstakne metabolizam.

“U francuskoj studiji objavljenoj u časopisu “British Journal of Nutrition” dokazano je da tipičan visokoenergetski doručak koji se sastoji od tosta, jogurta i voća u stvari blokira gubitak masnoća tokom celog dana’, piše Fulton.

 

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Željko Joksimović Evrovizija 2012
RTS ne da Željku Joksimoviću novac za spot za Evroviziju!

  Naš predstavnik na Evroviziji izgleda neće imati spot za pesmu kojom će nas predstavljati u Azerbejdžanu, s obzirom na...

Close