RTS ne da Željku Joksimoviću novac za spot za Evroviziju!

Psssttt....Trač, Zabava — By on April 27, 2012 5:17 pm

 

Naš predstavnik na Evroviziji izgleda neće imati spot za pesmu kojom će nas predstavljati u Azerbejdžanu, s obzirom na to da RTS ne želi da finansira snimanje videa, a Željko Joksimović nema dovoljno sredstava da sve sam plati.

Iz Javnog servisa poručuju da to nije njihova obaveza.

“RTS nije u obavezi da snimi video-spot za svog predstavnika. To je prepušteno slobodnoj volji svakog javnog servisa i učesnika. Joksimović je 10. marta u TV emisiji na RTS predstavio pesmu ‘Nije ljubav stvar’ na srpskom i engleskom jeziku, što je snimljeno s više kamera, u HD kvalitetu slike i zvuka, i to je sasvim dovoljno!”, poručili su sa RTS, a prenosi Kurir.

S druge strane, Željkov menadžer Bane Obradović kaže da oni nemaju sredstva da sami finansiraju snimanje spota. “Zasad ništa od spota, prikupljamo novac!”, rekao je Obradović.

Inače, u istoj situaciji se svojevremeno našla Marija Šerifović, pobednica Eurosonga 2007. godine. Ona je bila jedini takmičar u Helsinkiju koji nije imao spot, pa ga je snimila mesec dana nakon manifestacije. Naravno, sama ga je finansirala!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ketrin Hajgl
Ketrin Hajgl usvojila još jedno dete

  Poznata glumica i zvezda serije "Uvod u anatomiju" Ketrin Hajgl usvojila je još jedno dete sa suprugom Džošom Kelijem....

Close