Šakiri preti zatvor i velika kazna

Aktuelno, Psssttt....Trač, Zabava — By on July 31, 2022 5:28 pm

 

ShakiraDa je ovo baš loša godina za poznatu pevačicu Šakiru, govori i nova vest da joj sledi sudska bitka u kojoj će se boriti da izbegne zatvorsku kaznu od osam godina i višemilionsku kaznu. Naime, tužilaštvo je ozvaničilo optužnicu protiv pevačice Šakire kojom se okrivljuje za šest krivičnih dela protiv Uprave za trezor.

U optužnici koju je AFP dobio na uvid, tužilaštvo u Barseloni traži osam godina zatvora i skoro 24 miliona evra od Šakire koja se tereti da je od 2012. do 2014. od španskih vlasti utajila 14. 5 miliona evra. Nove detalje skandala donosi i britanski “Dejli mejl”. Optužnica se sastoji od šest tačaka, a pevačica je odbacila nagodbu koju su joj tužioci ponudili, odlučivši da umesto toga ide na suđenje, prenosi Abc News.

Šakira nije zadovoljna radom Tužilaštva, pa je čak navela da koriste “neprikladna sredstva za pristanak”, a njen tim čak dodaje da je pevačica uz izmirenje svih obaveza platila dodatnih 3 miliona evra na ime dodatne kamate. Kolumbijska pevačica odbija bilo kakvu nagodbu, ističući da je spremna za sudski spor. Njeni advokati napominju da ona u periodu na koji se odnosi optužnica, nije živela u Španiji.

- Pevačica je potpuno uverena da je nedužna i zato ne prihvata bilo kakav dogovor – saopštili su u sredu njeni advokati, dok detalji nagodbe nisu saopšteni.

Šakira tvrdi da se 2015. godine preselila u Barselonu gde je živela sa fudbalerom Žerarom Pikeom sa kojim ima dvojicu sinova Milana i Sašu. Naglašava da je platila 17.2 miliona evra koliko je po proceni španske poreske službe procenjeno da duguje i poručuje da dug ne postoji godinama pa zato mirno čeka suđenje uverena da će pravda biti na njenoj strani.

 

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
ustipci sa slaninom i tikvicama
Uštipci sa slaninom i tikvicama

  Potrebno: 1 kg tikvica 3 jaja 100 gr slanine 2 glavice crnog luka 150 gr brašna so, po potrebi...

Close