Svečane maturske haljine

Moda i lepota, Modne novosti i trendovi — By on March 27, 2010 7:06 pm

Stiglo nam je i proleće. A šta to znači? Kreće sezona mnogih dešavanja, nosi se laganija garderoba, i svi želimo da što lepše izgledamo.

Kada vremenski uslovi postanu lepši, i dani sve sunčaniji, svi smo veseliji. Međutim, najuzbuđenije jesu mlađe dame. Razlog tome je približavanje maturske večeri i odabir idealne svečane maturske haljine.

Potraga za idealnom maturskom haljinom ne jenjava. Koji dezen za matursku haljinu odabrati? Kakav kroj? Koju boju? Verovatno svaka devojka već ima osmišljen styling za izgled na mautrskoj večeri.

Ako niste od onih koju su svoju matursku haljinu unapred zamislili, sa vama delimo naše predloge.

Duga šarena haljina bez bretela

Duga šarena haljina bez bretela

Ova duga šarena haljina prati liniju vašeg tela. Lepo ističe vaše telo.

Šarena maturska haljina sa ukrasom preko ramena

Šarena maturska haljina sa ukrasom preko ramena

Ove sezone šarenilo, i raznolikost boja je u trendu. Detalj preko ramena kao na ovoj haljini daje romantičnu notu vašem izgledu.

Duge maturske haljine

Duge maturske haljine

Duge maturske haljine koje prate liniju tela, i na krajevima se šire u ” sirena” izgled jesu veoma glamurozne. Odaberite boju koja lepo pristaje uz vaš ten.

Crna maturska haljina sa resama

Crna maturska haljina sa resama

U ovakvoj crnoj maturskoj haljini sa resama izgledaćete mladalački, i imati pomalo rokerski izgled. Upotpunite vaš stil sa odgovarajućim nakitom.

Indigo plava haljinica

Indigo plava haljinica

Plava boja, a posebno ova indigo plava, u svetu je apsolutni hit kada je garderoba u pitanju. Ako se odlučite za svečanu matursku haljinu ove boje, sigurno nećete pogrešiti.

Bela haljina sa mašnom

Bela haljina sa mašnom

Imate telo na kome vam mogu pozavideti sve devojke? Bela haljina je odličan izbor. Upotpunjena modernim dotatkom, kao što je mašna u drugoj boji, mamiće uzdahe svakog ko vas pogleda.

Crvena maturska haljinica

Crvena maturska haljinica

Crvena je, pored crne, sinonim za glamur. Crvena boja lepo pristaje brinetama i crnkama.

Maturska haljina u boji pistaća

Maturska haljina u boji pistaća

Kratka maturska haljina u boji pistaća, kao na slici, izraziće vašu romantičnu ličnost. Upotpunite svoj styling odgovarajućim nakitom, i spremni ste za matursko veče.

Svečana maturska haljina

Svečana maturska haljina

Ako se odlučite za vesele boje, a za izgled kao iz bajke, poput princeze, osećaćete se divno i lepršavo. Čak i ako sat otkuca ponoć vi ćete i dalje biti glamurozni.

Sa vama smo podelili naše mišljenje. Potragu za idealnom svečanom haljinim proglašavamo otvorenom, pa drage dame krenite u akciju!

Pogledajte takođe:

Svečane haljine za glamurozan izgled

Svečane haljine

Haljine za žurku

Maturske haljine

Novogodišnje haljine

Svečane haljine za svaku priliku

Svečane haljine za svadbu

Tags: , , , , , , ,

2 Komentara

  1. Mirjana says:

    Molim Vas da mi kazete koliko kosta i gde se moze probati prva haljina u okviru maturskih haljina?
    Hvala…

    • taty says:

      Draga Mirjana, haljine su prikazane samo kao primer. Ako samo malo upotrebite maštu i pokažete sliku iskusnom krojaču, sigurni smo da možete dobiti divnu haljinu nalik na ovu iz članka. Srećno u potrazi za idealnom haljinom! :)

Ostavite komentar


Read previous post:
Film ” 2012 “

Prema kalendaru drevnih Maja 21. decembra 2012. dogodiće se smak sveta. Kada globalna kataklizma pretvori svet u haos, razvedeni SF...

Close