Evrovizija 2010: Nemačka – Nemački ” satelit”

Muzika, Zabava — By on May 13, 2010 9:22 pm

Nemačka EvrovizijaSvega par dana nakon svog 19-og rođendana, mlađana Lena Mejer-Landrut, će nastupiti na velikoj pozornici u Oslu. Maltene niotkud, mlađana Lena je za tili čas osvojila srca ne samo svojih zemljaka i ljudi širom Evrope, nego i pisca ovog članka.

” Nikome od svojih prijatelja nisam rekla za prvi kasting, da ne bi kasnije bilo šaljivih komentara o tome kako sam odmah odletela”, kaže Lena, prvenstveno misleći na strašnu tremu koju je imala pred samo takmičenje.

Mlada Hanoverka nije bila ni svesna da će njena pesma Satellite direktno sa nemačkog nacionalnog finala otići ne samo na vrhove top listi muzičkih televizija, no i u sam vrh daunloud portala na internetu. Lena je čak postavila i novi Nemački rekord – nikada se jedan singl nije ovako dobro prodavao za tako kratko vreme.

” Nakon završnih ispita u školi, biće to vrlo relaksirajuće iskustvo zapevati na finalu Eurosonga”, kaže kroz smešak Lena.

Valja naglasiti to da pesma Satellite važi za jednog od glavnih favorita ovogodišnjeg takmičenja.

Nemačka je samo jednom (davne 1982. godine) pobedila na Eurosongu, a Nemci se nadaju da je instant miljenica baš ta koja će uspeti da ponovi taj uspeh. Na nama je samo da joj poželimo …Viel Glück Lena !!!

Pogledajte video:

Dopisnik Tatypolitana: Maik

Tags: , , , , , , , , , ,

1 Komentar

  1. Maik says:

    Ne žalite kredit, podržimo Lenu! :)

Ostavite komentar


Read previous post:
Nina Seničar glumila striptizetu na televiziji

Manekenka Nina Seničar oduševila je publiku kada je u svom šouu na Televiziji "Rai" glumila striptizetu, prenosi "Alo". Ninu publika...

Close