U susret Evroviziji (video)

Aktuelno, Muzika, Najsvežije vesti, Zabava — By on May 11, 2010 11:19 am

EvrovizijaPočelo je veliko odbrojavanje – još samo 2 nedelje nas deli od najveće evropske žurke! Izbor za pesmu Evrovizije svake godine prati oko 120 miliona ljudi širom sveta, tako da slobodno možemo reći da je ovo raspevano televizijsko druženje počelo poprimati svoje simpatije i iz drugih krajeva sveta.

Zahvaljujući Aleksandru Ribaku, izbor za pesmu Evrovizije se ove godine održava u Norveškoj. Cela priča uzima maha. U Oslo su već doputovali zvanični predstavnici 39 zemalja takmičara, u Telenor Areni se postavlja scenografija, montira se rasveta, uvežbavaju se voditelji, kamermani …

Na kladionicama se za sada najbolje kotiraju Azerbejdžan, Nemačka i Izrael, naš Milan se dobro drži na sredini tabele, dok najmanje šansi (prema kladioničarima) za pobedu imaju naše komšije Bosanci i Makedonci.

Dok kladioničari skupljaju opklade, izvođači uvežbavaju koreografije, tehničari se brinu o tome kako će sve ispasti, mi Vam od srca preporučujemo da pogledate uvodnu najavu za spektakl koji nas očekuje 25, 27 i 29. maja!

Pogledajte video:

Dopisnik Tatypolitana: Maik

Tags: , , , , , , ,

1 Komentar

  1. Marwan says:

    Wow, kako dobar tekst, vrlo profesionalan. ;-)
    Svi jedva cekamo da pocne, cela moja porodica je vec u ekstazi, mogu da zamislim kako ce biti onda… :-)))

Ostavite komentar


Read previous post:
Red Hot Chili Peppers na leto snima novi album

Časopis " New Musical Express" objavio je da grupa Red Hot Chili Peppers u julu počinje snimanje novog albuma. Bubnjar...

Close