Nemačka pobednik Evrovizije (video)

Aktuelno, Muzika, Zabava — By on May 30, 2010 6:15 pm

Nemačka EvrovizijaU subotu 29. maja održano je finalno veče izbora za Pesmu Evrovizije.

Nemačka predstavnica na Evroviziji, Lena Mejer koja je otpevala pesmu “Satelit” (Satellite) ubedljivo je pobedila na ovom prestižnom takmičenju. Iako je njena pesma bila hit i pre Eurosonga, malo ko je verovao da će u izuzetno jakoj konkurenciji odneti pobedu.

“Ovo nije stvarno. Ja ne mogu da verujem, presrećna sam i nisam verovala da ćemo uspeti”, rekla je vidno zbunjena Lena nakon proglašenja pobednika. Drugo mesto je zauzela Turska, dok su Rumuni bili treći.

Što se tiče nastupa Srbije, Milan Stanković je završio na 13. mestu, što ostavlja pomešana osećanja.

Treba napomenuti da su gledaoci primetili da je Duška Vučinić – Lučić oskudevala sa informacijama za Evroviziju, kao i da je pravila dosta grešaka u toku direktnog prenosa.

Ovu Evroviziju, 55. po redu, zabeležio je i jedan incident tokom izvođenja Španije, kada se jedan od fanova popeo na binu.

Takođe, uvedene su novine u vidu glasanja od samog početka prenosa, a šou je umesto dva imao tri voditelja.

Pogledajte video pobedničke pesme Eurosonga:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

1 Komentar

  1. danijelatomic says:

    Na jednoj radio stanici sam čula komentar da će pobednik biti država koja ima sredstava da isfinansira Evroviziju sledeće godine tj. koja može “podneti” da bude domaćin. Među pomenutim je bila i Nemačka. Pitala sam se ko razmišlja o tome kada šalje sms za pesmu koja mu se dopada, ali izgleda da su neki drugi razmišljali…

Ostavite komentar


Read previous post:
Peršun je zdrav!

Za većinu ljudi peršun ima samo dekorativnu svrhu. Ali, on je cenjen i zbog svojih lekovitih svojstava. Svake godine tone...

Close