Evrovizija oktakazana zbog korona virusa

Aktuelno, Muzika, Zabava — By on March 18, 2020 6:15 pm

 

Evrovizija 2020Takmičenje za pesmu Evrovizije koje je trebalo da se održi u maju u Roterdamu otkazano je zbog pandemije virusa korona.

“Evrovizija 2020″, koja je trebalo da bude održana od 12. do 16. maja u Roterdamu, otkazana je, objavila je danas Evropska radiodifuzna unija (EBU).

U saopštenju koje je EBU objavila na Twitter-u, navodi se da su proteklih nekoliko nedelja tražili alternativan način kako bi takmičenje bilo održano, ali zbog restrikcija koje su uvele vlade, teško je bilo nastaviti sa organizacijom događaja u novonastalim okolnostima.

Kako se navodi, EBU i grad Roterdam, koji je trebalo da bude domaćin, nastaviće razgovore u vezi takmičenja, kako bi se održalo 2021. godine.

“Molimo ljude da budu uz nas dok radimo na otklanjanju posledica ove odluke bez presedana i strpljivo čekamo novosti u narednim danima i nedeljama”, piše u saopštenju.

Našu zemlju na ovogodišnjem “Evrosongu” trebalo je da predstavlja grupa “Hurricane”.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
usne
Napravite sami: Prirodni balzam za usne

  Usne zahtevaju stalnu negu, bez obzira na vremenske uslove. Osim preparata poznatih proizvođača koje kupujete u apotekama ili parfimerijama, možete...

Close