Poznati srpski kandidati za Evroviziju

Aktuelno, Muzika, Najsvežije vesti, Srbija i region, Zabava — By on February 20, 2010 4:05 pm

EvrovizijaJavnosti je konačno poznato 10 kanadidata koji su se sastali sa Goranom Bregovićem, a od kojih će se troje njih 13. marta boriti za naklonost publike i predstavljanje Srbije na Evroviziji.

Kandidati za srpskog predstavnika na Evroviziji su: Minja Samardžić, Marija Lazić, Emina Jahović, Željko Vasić, Nenad Ćeranić, Milan Stanković, Marko Vulinović, Oliver Katić, Adil Maksutović i Jelena Marković.

Goran Bregović je izjavio: “Zvao sam one glasove koji malo ‘svetle’ jer su pesme vesele. Dakle, zvao sam samo pevače koji mogu da nose veselo pevanje. Nisam mislio da se takmiči ko bolje peva, jer su svi dobro pevali, nego kome će bolje pesme da ‘legnu’, ko će ih bolje osećati dok peva. One koje sam zvao čak i ne poznajem, tražio sam na ‘You Tube’ i pozvao one koji su mi se dopali”.

Pevači su imali svega nekoliko sati da se pripreme za pesme za koje je Goran Bregović pisao muziku, a Marina Tucaković stihove.

U direktnom prenosu 13. marta gledaoci će glasati SMS porukama ko će od preostala tri pevača predstavljati Srbiju na Evroviziji u Norveškoj.

Tags: , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
VIP Veliki Brat: Era vragolan!

U kući VIP Velikog Brata Era je pravi vragolan. Čisteći nered po kući batler Era je "zakačio" zadnjicu grofice Anabele...

Close