Milan Stanković predstavnik Srbije na Evroviziji (video)

Aktuelno, Muzika, Najsvežije vesti, Srbija i region, Zabava — By on March 14, 2010 4:09 pm
Milan Stanković

Milan Stanković

U subotu veče, u emisiji ” Tri pa jedan za Oslo” Srbija je izglasala svog predstavnika na predstojećoj Evroviziji u Oslu.

Srbiju će predstavljati Milan Stanković, sa pesmom “Ovo je Balkan”. Možda se način na koji Srbija bira predstavnika promenio, ali kvalitet izvođača koji se bore za plasman na Eurosongu nije.

Srspki melos našao je svoje mesto u sve tri pesme koje je uradio Goran Bregović. Emina Jahović predstavila se pesmom “Ti kvarigro”. Milan Stanković pevao je “Ovo je Balkan”, a Oliver Katić u duetu sa Jelenom Marković predstavio je pesmu “Predsedniče halo”.

Dok je trajalo SMS glasanje za ovogodišnjeg predstavnika, “stari” učesnici Eurosong takmičenja Jelena Tomašević, Marija Šerifović, Marko Kon, Regina i Severina su zabavljali publiku pevajući pesme Bjelog Dugmeta i Gorana Bregovića.

Većinom glasova (58.428 od 129.105 poslatih SMS poruka) Srbija je izabrala Milana Stankovića da bude predstavnik na Evroviziji. Srbija će na Evroviziji nastupiti u prvom polufinalu.

Pogledajte video:

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Film ” The Blind Side”

Kada ga na ulici uoči Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock), tinejdžer Michael Oher (Quinton Aaron) je beskućnik prepušten samom sebi....

Close