Erika Badu 14. jula na EXIT-u (video)

Muzika — By on April 24, 2012 6:11 pm

 

Čuvena američka pevačica Erika Badu nastupiće u subotu, 14. jula, na EXIT festivalu. Dobitnica četiri Gremija, koja je ispisala značajne stranice neosoul muzike, obradovaće publiku u Srbiji hitovima poput “Love Of My Life”, “On & On”, “Bag Lady”, “Window Seat”, “Tyrone” i “Honey”.

Od debi albuma “Baduizm” objavljenog 1997. godine, pa sve do poslednjeg,  “New Amerykah Part Two (Return of the Ankh)” iz 2010. godine, njen muzički opus odisao je afričkim bitovima, američkim bluzom, džezom i fankom.

Erika Badu se pre samo par nedelja pojavila kao specijalni gost na debi albumu supergrupe Rocket Juice and The Moon, sastavljene od muzičkih veličina kao što su Dejmon Albarn (Blur, Gorillaz), Fli (Red Hot Chili Peppers) i Toni Alen.

Prošle nedelje je u razgovoru sa magazinom “S2S” najavila da će u 2012. objaviti čak dva nova albuma, i to njen četvrti po redu solo projekat, kao i kolaborativni album sa svojim bendom The Cannabinoids.

EXIT najavljuje još dva imena za ovogodišnji festival, a to su Hercules and Love Affair na glavnoj, i bend Citizens na Fusion bini.

Za više detalja, posetite zvanični sajt festivala EXIT, koji se ove godine održava od 12. do 15. jula.

Poslušajte pesmu “Love Of My Life”:

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ana Mihajlovski i Zlatko Rakonjac
TV šou “Ana i Rakonjac – Večernja TV dostava” skinut s programa TV Prve

  TV šou "Ana i Rakonjac - Večernja TV dostava"skinut s programa TV Prve jer je, kako saznajemo, imao loš...

Close