Osam godina nakon smrti Ejmi Vajnhaus njen bivši muž poslao tužbu

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on July 28, 2019 3:53 pm

 

Ejmi Vajnhaus

Ejmi Vajnhaus

Ejmi Vajnhaus preminula je 23. jula 2011. godine u 27. godini života. Iza sebe je ostavila brojne hitove koji se i dan danas slušaju, a koji vraćaju sećanje na pevačicu anđeoskog glasa, međutim nije ostavila testament, a sad su se pojavile nove informacije o tome.

Ejmi nije ostavila testament, pa je nakon njene smrti svo njeno bogatsvo oporezovano i prosleđeno njenim roditeljima majci Džanis i ocu Miču.

Osam godina nakon pevačicine smrti, usledila je tužba njenog bivšeg muža Blejka Sivila, kojom traži da se isplati milion funti, jer je proveo sa njom šest godina i jer je, kako tvrdi, zaslužan za mnoge Ejmine uspehe, prenosi “Sun”.

Ovo je izazvalo pravi skandal, a ovaj sraman potez najstrože je osudila javnost i Ejmina porodica, koja kaže da je da Blejk nije zaslužio ništa i da se samo doprineo pevačicinom lošem stanju.

“Ovo je neko ko je potrošio mnogo Ejminog novca tokom vremena koje su proveli zajedno. Takođe je poveo mnogo vremena u zatvoru, donoseći svima ništa osim boli. Dati njemu još jedan novčić bilo bi previše. Reći da bi bilo neprikladno za njega da ima dobit od Ejminog bogatstva bilo bi potcenjivanje”, rekao je izvor za pomenuti tabloid.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
jabuke
Trik: Neutrališite miris tokom prženja

  Ma koliko da vam je snažan aspirator ili jačina promaje koju napravite dok kuvate, širenje mirisa jela po stanu...

Close