TV šou “Ana i Rakonjac – Večernja TV dostava” skinut s programa TV Prve

Psssttt....Trač, Zabava — By on April 24, 2012 5:45 pm

 

TV šou “Ana i Rakonjac – Večernja TV dostava”skinut s programa TV Prve jer je, kako saznajemo, imao loš rejting. Sledećeg utorka u istom terminu rijaliti “Šatra”.

Nesvakidašnji šou uz koji ćete se zabaviti, opustiti i nasmejati “Ana i Rakonjac – Večernja TV dostava”, kako su najavljivali iz produkcijske kuće “Emoušn”, izgleda da je doživeo potpuni fijasko. U današnjoj šemi Prve TV ga nema, a po svoj prilici gledaoci neće više ni imati priliku da uživaju s Anom Mihajlovski i Zlatkom Rakonjcem. Jer, u njegovom terminu narednog utorka počinje rijaliti “Šatra” (21.15), piše Puls.

Pompezno najavljen na Prvoj TV, “Emoušnov” TV šou već od samog starta, kako saznaje Puls, imao je loš rejting, pa producenti Prve TV nisu želeli da potpišu ugovor s njima dok se ne uvere da od ove emisije imaju korist. Tako je već sledećeg utorka šou odložen, a druga emisija emitovana je tek posle dve nedelje. Mali broj gledalaca uspeo je do sada da pogleda svega tri emisije, iako je ekipa ovog “nesvekadašnjeg” šoua snimila sedam epizoda.

Iz PR službe su poručili da su snimanja ove emisije nastavljena.

- Sa Prvom TV bile su dogovorene tri epizode. Snimanja su nastavljena i bićete pravovremeno obavešteni o novom dogovoru – rekli su za “Pulsonline” u PR službi Emotiona.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Noa Vajl
Uhapšen glumac Noa Vajl

  Glumac Noa Vajl, poznat po ulozi u seriji "ER", uhapšen je u Vašingtonu na protestu zdravstvenih radnika, krenuvši tako...

Close