Exit Village pun gostiju iz inostranstva

Aktuelno, Muzika, Srbija i region, Vesti, Zabava — By on July 11, 2012 2:36 pm

 

Više od 1.300 posetilaca EXIT festivala smešteno je već sada na špicu Štranda, gde se nalazi kamp, a očekuje se da će ih do početka festivala biti oko 5.000. Ako požurite, možda još možete da nađete neko mesto u hladovini, a ako nešto zaboravite – nema panike, sve ćete moći da nađete u radnjicama “Egzit vilidža”.

Kako bi posetiocima boravak učinili komotnijim, organizatori su mislili i na sitnice, pa tako u kampu mogu da se kupe i četkice i paste za zube, kamperske stolice na rasklapanje, osvežavajuća pića i mali bazeni.

U kampu se nalazi i recepcija za prijem posetilaca, bankomat, prodavnice voća, povrća, sokova, a kamperima je na raspolaganju i 30 toaleta, 40 tuševa sa toplom vodom i 50 česmi.

- Kamp je na odličnom mestu, za 15 minuta smo u centru, a do Tvrđave možemo lagano i kejom. Kamp je odlično organizovan i super je što nam je bankomat nadohvat ruke, ali i menjačnica, ne moram da razmišljam o tome – kaže Holanđanin Marian Sanitokrag, i dodaje da je u grad došao prvenstveno zbog provoda, a da je većinu izvođača sa festivala već slušao.

Kamperi koji su se već smestili jedinu zamerku imaju na to što u kampu nema mnogo hlada, a temperatura je viša od 35 stepeni.

- Zamerku imam samo na to što nema mnogo drveća, a svi su pre nas bukirali hlad, tako da verovatno nećemo moći da spavamo, ali to i nije važno – kaže David Hovzenberg iz Utrehta.

Iako će u kampu svakodnevno biti organizovane žurke, organizatori ističu da je ove godine prednost kampa što je blizu plaže, ali i grada, tako da će posetioci moći da vide kako Novi Sad funkcioniše, da upoznaju njegovu kulturu i istorijska mesta.

- Potrudili smo se da ljudima obezbedimo i veliki izbor hrane i prodavnice gde mogu da kupe sveže voće i povrće, ali ima i gotove hrane – priča PR menadžerka “Egzit vilidža” M. Vučković.

Kamperi će moći i da iznajme bicikla Rentabajka koji se nalazi na ulazu u Štrand, a cena iznajmljivanja je 20 dinara za sat vremena, odnosno 100 dinara za dnevno korišćenje bicikala, a GSP će posetiocima festivala ponuditi i nedeljne karte za neograničen broj vožnji po ceni od 585 dinara.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Kim Kardašijan
Ženski parfemi – Kim Kardashian: Glam

  Američka starleta Kim Kardašijan lansirala je svoj novi parfem nazvan Glam, četvrtu po redu  varijantu originala Kim Kardashian (tu...

Close