Obećali: Bez zastoja prilikom naplate putarine

Lifestyle, Putovanja — By on April 16, 2014 12:04 pm

 

Putevi Srbije će tokom predstojećih uskršnjih i prvomajskih praznika pojačati rad na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila, saopštilo je to javno preduzeće.

U cilju sprečavanja zastoja i bržeg protoka vozila na naplatnim stanicama obezbeđen je dodatni broj inkasanata i svi kanali za naplatu putarine, kao i distribuciju kartica, biće u funkciji 24 časa dnevno bez minuta pauze.

Na vidljivim mestima biće postavljena obaveštenja vozačima da pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine. Obaveštenja će biti napisana na tri strana jezika: engleskom, nemačkom i turskom. Inkasanti će imati dovoljno sitnog novca za vraćanje kusura.

Svi šefovi odseka i njihovi pomoćnici biće dežurni na terenu, obilaziće naplatne stanice i kontrolisati organizaciju rada. Takođe, organizovan je poseban režim rada radnika tehničke službe kako bi se iznenadni kvarovi otklanjali u što kraćem roku.

Učesnici u saobraćaju putarinu mogu da plaćaju u dinarima (učesnici domaćih i stranih registarskih tablica), evrima (učesnici stranih registarskih tablica), putem platnih kartica kao i elektronskom naplatom putarine bez zaustavljana.

Putevi Srbije apeluju na domaće učesnike u saobraćaju da pripreme tačan iznos putarine radi bržeg prolaska kroz naplatne stanice i da u skladu sa svojim mogućnostima ne koriste popodnevne časove poslednjeg dana praznika za povratak svojim kućama.

Putevi Srbije učesnicima u saobraćaju čestitaju predstojeće praznike.

(Mondo)

 

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Uskrsnja zec torta
Uskršnja zec torta

  Potrebno: Za kore: 18 jaja 18 kašika šećera 18 kašika brašna Za fil: 1 l mleka 3 pudinga od...

Close