Sve o planinskim centrima na aplikaciji za mobilni

Aktuelno, Putovanja — By on July 2, 2014 9:56 am

 

Sve što vas zanima u vezi sa letnjim sadržajima u planinskim centrima, sada možete da saznate i putem aplikacije za mobilni Ski Serbia summer.

“Skijališta Srbije” pripremila su aplikaciju “Ski Serbia summer” izrađenu za Android platformu mobilnih uređaja, koja će omogućiti ljubiteljima aktivnog odmora na planini da se lakše i detaljnije informišu o aktivnostima i sadržajima koji ih očekuju u planinskim centrima.

Aplikacija, dostupna na srpskom i engleskom jeziku, pored mapa na kojima su detaljno ucrtane biciklističke rute, daje sve servisne informacije u vezi sa vremenskom prognozom i prodajnim mestima, kao i informacije o mestima na kojima se može iznajmiti neophodna oprema, saopšilo je ovo preduzeće.

Aplikacija sadrži i detaljne opise adrenalinskih sadržaja za aktivan odmor na Kopaoniku, Torniku na Zlatiboru i Staroj planini.

Pored ovih informacija, svi korisnici aplikacije putem “My ride” opcije imaju mogućnost da provere svoju spremnost, da izmere brzinu vožnje bicikala, maksimalnu brzinu, kao i pređeno rastojanje.

Turisti koji planiraju odmor na planini, putem ove aplikacije i veb kamera mogu da vide direktnu sliku sa planinskih centara, ali i da se upoznaju sa ostalim turističkim atrakcijama, smeštajnim i ugostiteljskim objektima.

Aplikaciju “Ski Serbia summer” moguće je preuzeti besplatno za Android uređaje na Google play prodavinici, a uskoro će biti puštena u rad i aplikacija za uređaje sa IOS platformom.

(Mondo)

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Lego naocare
“Lego” naočare

  "Lego" naočare zapravo su sasvim "obične" s tim što na okvir možete da dodajete popularne kockice i tako napravite...

Close