Počela kampanja Turističke organizacije Srbije – Lifestyle Serbia

Aktuelno, Lifestyle, Putovanja — By on November 15, 2013 11:30 am

 

U prostorijama Turističke organizacije Srbije (TOS), u sredu je promocijom obeležen zvaničan početak kampanje Lifestyle Serbia.

Kampanja je snimana dva meseca na 12 destinacija u Srbiji, i trajaće deset meseci.

Cilj kampanje je da uključi što veći broj ljudi, koji će pokazati šta je za njih životni stil u Srbiji. Na blogu sajta će biti objavljivane reportaže sa različitih destinacija, sa zanimljivim pričama i predlozima za putovanja.

Učestvujte i vi u kampanji tako što ćete uz hashtag lifestyleserbia deliti svoje slike na Instagramu. Možete da šaljete i svoje tekstove i fotografije na kojima promovišite svoje gradove i omiljena mesta.

“Cilj kampanje je da približi Srbiju mladim ljudima iz celog sveta kao kul destinaciju i da prikaže srpsku kreativnost, inovativnost, zabavu, gastronomiju… Druga tema promotivnih aktivnosti u narednoj godini u vezi je sa obeležavanjem sto godina od početka Prvog svetskog rata”, rekla je direktorka Turističke organizacije Srbije, Gordana Plamenac.

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Rizoto od paradajza
Rižoto od paradajza

  Potrebno: 200 gr pirinča 200 gr paradajza 20 gr maslaca malo soli peršun Priprema: Na maslacu prodinstajte prethodno opran...

Close