Aviokarta do Banjaluke i nazad od 54 evra

Lifestyle, Putovanja — By on June 5, 2014 6:11 pm

 

Povratna karta za putovanje avionima nacionalne avio-kompanije “Er Srbija” na liniji Beograd-Banja Luka, prema novom cenovniku, počinje već od 54 evra, a u cenu su uključene sve takse i dodatni troškovi.

Polasci iz Beograda su svakog dana u 13:55 časova, a dolazak u Banja Luku je u 14:45 sati, dok je, prema redu letenja, polazak iz Banja Luke svakog dana u 15:25 sati, sa dolaskom u Beograd u 16:15 časova.

Karte se mogu kupiti pozivanjem broja “Er Srbija” kol centra 0800 111 528 (pozivi su besplatni u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od “Er Srbija” poslovnica ili putem ovlašćenih turističkih agenata, kao i putem zvaničnog veb sajta ove aviokompanije.

Od otvaranja svakodnevnih letova “Er Srbije” ka Banja Luci u decembru prošle godine, Cirih je bio među najpopularnijim destinacijama za putnike iz Republike Srpske, preko međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu. Ostale popularne destinacije za putnike preko matične luke u Beogradu su Moskva, Pariz, Stokholm, Prag, Dizeldorf, Amsterdam, Rim i Abu Dabi, navodi se u saopštenju.

Još jedna pogodnost za sve putnike je mogućnost da sakupljaju milje putem Etihad Guest programa za redovne putnike. Milje u sklopu Etihad Guest programa se mogu dobiti na svakom letu “Er Srbije”, “Etihad Ervejza” i svih partnerskih aviokompanija.

(Mondo)

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Montevideo
Moša i Tirke bolji od Pelea!

  Film Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video" nalazi se na šestom mestu IMDB liste najboljih filmova o fudbalu svih...

Close