Novosadski studenti “spasavaju” Uskrs: Onlajn tucanje jajima tokom praznične izolacije

Aktuelno, Zabava — By on April 18, 2020 10:01 am

 

egg_smashGrađani Srbije koji proslavljaju Uskrs po julijanskom kalendaru praznik će dočekati u krugu najuže porodice, a zbog zabrane kretanja usled pandemije korona virusa, izostaće tradicionalno tucanje jajima sa prijateljima.

Ipak, organizacija studenata “We are the Future of IT” sa novosadskog Fakulteta tehničkih nauka i kompanija “Crystal Pigeon” pronašli su način da tradiciju prenesu u onlajn svet.

Osmislili su igricu pod imenom “Egg Smash”, koja igračima omogućava da ukrase svoje jaje i potom pozovu prijatelja ili prijateljicu na tucanje jajima. Cilj je što brže kliktati po protivničkom jajetu na ekranu, a igra se završava kada jednom od igrača puknu oba vrha jajeta.

“Odabirom željenih boja ili fotografije svako može da personalizuje svoje jaje, a za one koji su se služili drvenim i nalivenim jajima u ovom okršaju, imamo loše vesti – ona nisu u ponudi. Igra je fer, a pobeda još slađa! Pobedniku se pridružuje protivnikovo jaje u kolekciju osvojenih jaja. Osim toga što možete da se takmičite sa prijateljima i porodicom, svaki korisnik se rangira na globalnoj rang listi. Ko zna, možda se ispostavi da ste baš vi svetski šampion ove igre!”, poručuju novosadski studenti, a prenosi 021.rs.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
ljubicica
Ljubičica smiruje upale i prija koži

  Ljubičicu svi prepoznaju kao ukrasnu biljku, a istina je da je ona i lekovita. Čaj pripremljen od cvetova i...

Close