Kada Fejsbuk prošlost krene da vas proganja

Aktuelno, Lifestyle, Zabava — By on August 31, 2014 10:02 am

 

Ukoliko ste na Fejsbuku od tinejdžerskih dana, ovo će biti loše vesti za vas. Naime, tvorci te društvene mreže radi na tome da vaši prijatelji mogu da pretražuju vaše stare postove i to preko ključne reči.

”Hafpost” piše da kompanija testira novu opciju za Fejsbuk mobilnu aplikaciju koja će omogućiti ljudi da pretražuju stare postove svojih prijatelja na toj mreži. Takođe će moći da pretražuju stare postove koje su lajkovali. Stoga, ukoliko ste postovali nekoliko izjava ljubavi svom bivšem, iz recimo 2009. godine, vaši prijatelji će to mnogo lakše moći da iskopaju – potrebno je samo da potraže.

“Testiramo neka poboljšanja u mobilnoj pretrazi. Posredstvom ključne reči moći ćete da pretražujete postove”, rekli su iz Fejsbuka za ”Hafpost”.

Ova opcija je za sada omogućena samo nekim ljudima. Stoga ukoliko želite da vidite postove koji su u vezi sa na primer venčanjem vašeg prijatelja Petra Petrovića, biće potrebno da ukucate u pretragu ”Venčanje Petra Petrovića”.

(Vesti online)

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ceca
Ceca pevala pred 30.000 Sarajlija

  Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, održala je koncert u prestonici Bosne i Hercegovine pred mnogobrojnom publikom. Gužve ispred stadiona "Slavija"...

Close