Iskoristite palete

Aktuelno, Kuća, Lifestyle — By on June 2, 2014 4:38 pm

 

Lepo vreme uvek mami da kafu ispijemo u vrtu, ali koliko puta vam se desilo da od toga odustanete kada vidite staru baštensku garnituru?

Zato, ako želite da balkon pretvorite u mali raj sa mnogo cveća, iskoristite palete. Pustite mašti na volju i igrajte se bojama. Žuta, tirkizna, pink, ljubičasta i crvena – uneće vam radost u život.

Sakupite palete, po potrebi ih išmirglajte i prefarbajte u boju po želji. Da biste dobili odgovarajuću visinu, naslažite jednu na drugu, a uspravne iskoristite za naslone. Kada farbanje i sastavljanje bude gotovo, pređite na šivenje jastučića za sedenje. Neka obavezno budu u veselim bojama! Radi lakšeg pomeranja ovog komada nameštaja, možete čak i da ugradite točkiće.

Neke delove palete možete da prosečete, pa između njih ubacite saksije sa cvećem ili vanilinim žbunom. Ako imate decu, iskoristite ih da im napravite ljuljašku. Krajeve vežite kanapom i okačite za granu drveta. Još ako im napravite “dušek” i sašijete jastučiće, najmađi će uživati!

Ako ste kreativni, ne zaboravite da im napravite i baldahin, koji će ih braniti od dosadnih insekata i omogućiti zdrav popodnevni san u prirodi.

(Večernje novosti)

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Majli Sajrus
Opljačkana Majli Sajrus

  Pevačica Majli Sajrus (21) drugi put je bila na meti pljačkaša za samo par meseci. Iz njene kuće u...

Close