Bicikl možete čuvati na zidu

Aktuelno, Kuća, Lifestyle — By on September 20, 2015 9:33 pm

 

Bicikl okačen vertikalno

Bicikl okačen vertikalno

Odlaganje bicikla ume da bude komlikovana stvar, pogotovo ako živite u stambenoj zgradi koja nema podrum. Čak i ukoliko ga imate, vrlo su često na meti sitnih lopova, pa otuda vaš četvorotočkaš neće biti u potpunosti siguran.

Svakako možete da vezujete bicikl ispred kuće za stub ili gelender ali onda svakako neće biti bezbedan. Ukoliko imate mogućnosti, možete da napravite i malu “ostavu” za bicikl ispred zgrade, premda vam za to svakako treba neka opštinska ili dozvola stanara.

Klasične kuke u obliku latiničnog slova “S” su prilično zahvalne i ne zahtevaju neke preterane prepravke enterijera.

Pri ovakvom kačenju tačka oslonca je točak bicikla. Uzmite u obzir da drugi točak može da dohvati zidnu površinu i bilo bi dobro da je zaštite.

Sistem sajli i koturača ne zauzima mnogo prostora. Doduše, teško ga je uklopiti u niže tavanice. Možete da iskoristite i klasične zidne ili podne nosače koji se veoma lako montiraju. Ukoliko imate malo prostora, na primer u hodniku, bicikl možete da okačite i vertikalno.

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Kukuruz
Treba jesti kuvani kukuruz – evo i zbog čega

  Kada biramo namirnice bogate antioksidantima, za koje se veruje da štite od raka i drugih bolesti, obično pomislimo na...

Close