Džerardu Batleru pružena pomoć na klinici u Beogradu

Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Srbija i region, Vesti — By on April 28, 2010 2:04 pm
Džerard Batler

Džerard Batler

Holivudski glumac Džerard Batler primljen je u ponedeljak uveče na privatnu beogradsku kliniku “Ristić” zbog lošeg zdravstvenog stanja, piše “Press”.

Poznatog glumca, koji već dve nedelje boravi u srpskoj prestonici zbog snimanja filma “Koriolan” Rejfa Fajnsa, u novobeogradsku kliniku dovezli su obezbeđenje i producenti filma.

Džerard je odmah primljen kod dežurnog lekara i, posle detaljnog pregleda, ustanovljeno je da ima izuzetno visok krvni pritisak.

” Glumac je popodne stigao na kliniku, a posle pregleda i vađenja krvi priključen je na infuziju. Lekari su ustanovili da se radi o povišenom pritisku, koji je posledica konzumiranja teške hrane i velike količine pića, koji su izazvali blago trovanje pošto poznati glumac nije navikao na našu kuhinju. Takođe je bio u pitanju i premor, jer je Batler poslednjih nekoliko dana, pored obaveza oko snimanja, uživao u čarima noćnog života Beograda. Nakon što je osetio poboljšanje, prevezen je u svoj apartman u hotelu ‘Hajat’ i već sutradan je nastavio sa svojim obavezama oko snimanja”, rekao je neimenovani izvor listu.

PR služba poznatog glumca nije želela da komentariše ovaj događaj.

Tags: , , , , , , , , ,

Bez Komentara

    Ostavite komentar


    Read previous post:
    Usvojite… telefonsku govornicu!

    Ukoliko želite da posedujete pravu britansku telefonsku govornicu, to više nije problem - možete da je usvojite! Deo turističke i...

    Close