Majkl Daglas dolazi u Beograd?

Aktuelno, Kultura, Zabava — By on May 26, 2018 7:59 pm

 

Majkl DaglasMajkl Daglas još uvek nije potvrdio svoj dolazak u Srbiju, gde bi trebalo da bude gost Kinoteke i porodice Dana Tane.

Najavljeno je da će slavni glumac posetiti Beograd 13. jula, kad bi trebalo da u Jugoslovenskoj kinoteci otkrije spomenik Karlu Maldenu.

Majkl je izrazio želju da poseti Srbiju i da bude gost producenta Dana Tane, Dobrivoja Tanasijevića, što je za “Kurir” potvrdila i njegova supruga.

“Mali su izgledi da Daglas dođe u Beograd, ali potrudićemo se da bude na otvaranju spomenika Karlu Maldenu, Mladenu Sekuliću”, izjavila Biljana Tanasijević,

Majkl Daglas bio je veoma vezan za Karla Maldena, čak je jednom prilikom na Facebooku napisao poruku u njegovu čast.

“Naučio me je onome najbitnijem, da radim tako da čitav projekat blista, jer ću tako blistati i ja. To je bila veoma važna lekcija za mene, zato tako uvek razmišljam kada snimam film”.

Karl Malden (Mladen Sekulić) je snimio stotinu filmova, dobio je Oskara za sporednu ulogu u filmu “Tramvaj zvani želja”, a od njega je učio i Marlon Brando. Svoju zaostavštinu predao je Jugoslovenskoj kinoteci, u kojoj je danas njegov legat.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Hju i Ana
Oženio se Hju Grant!

  Na romantičnoj ceremoniji u Čelsiju, poznati glumac Hju Grant venčao se sa dugogodišnjom devojkom Anom Eberštajn. Iako se dugo držao...

Close