Glumac Džerard Batler doputovao u Beograd

Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on April 21, 2010 2:54 pm
Džerard Batler

Džerard Batler

Holivudski glumac Džerard Batler doputovao je u Beograd, gde će se pridružiti ekipi filma “Koriolan”, u kojem zajedno sa Ralfom Fajnsom tumači glavnu ulogu.

Dolazak Džerarda je bio planiran i ranije, ali je nekoliko puta odlagan zbog haosa u avionskom saobraćaju koji je prouzrokovala erupcija vulkana na Islandu.

“Tokom boravka u Beogradu Batler će biti smešten u predsedničkom apartmanu hotela “Hajat”, čija je površina 250 metara kvadratnih. U luksuznom apartmanu koji se sastoji iz nekoliko prostorija nalaze se i kupatilo obloženo mermerom, sauna, klavir… Naravno, škotskom glumcu će na raspolaganju biti i – batler, 24 sata dnevno”, piše list “Blic”.

Planirano je da Batler u Beogradu ostane do kraja nedelje. Džerard Batler u “Koriolanu” igra Tulija Aufidija, zapovednika Volščanske vojske i zakletog neprijatelja rimskog generala Koriolana, koga glumi Ralf Fajns.

Džerard, koji je igrom slučaja na prvu audiciju otišao baš za ulogu Koriolana u londonskom pozorištu, u šali kaže da mu je trebalo deset godina da dobije ulogu.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Frizure – Istaknite vašu lepotu pravim razdeljkom

Kombinovanje odgovarajućeg razdeljka s oblikom lica još jedan je način da istaknemo prirodnu lepotu. Razdeljak, odnosno način češljanja kose u...

Close