Ženski parfemi – John Galliano: John Galliano

Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on September 15, 2010 5:04 pm

John Galliano parfemJohn Galliano je ženski parfem kreatora John Galliana.

Parfem je predstavljen u julu 2008. godine u punoj saradnji i umešanosti samog John Galliana u izradu mirisnih nota.

Želeo je cvetni miris koji uključuje ružu, božur, iris, koji će imati puderaste arome, cvetove ljubičice i transparentnost.

Saradnja za izradu John Galliano signature mirisa, uspostavljena je sa parfimerom Christine Nagel, Aurelien Guichard, koja kreira moderni cvetno aldehidni miris sa notama aldehida oko kojih se nadgrađuju cvetne note, uz amber i pačuli u donjim notama.

Bočica je umetničko delo, krunisano gotskim slovom G, dok je spoljno pakovalje ilustrovano kao knjiga. Bočica takođe reprezentuje modernu ženu, koja uživa visoku modu, i barokni duh kreatora Galliana.

Reklamu za ovaj miris radio je Jean-Baptiste Mondino.

Parfem se na tržištu našao od oktobra 2008. godine u količini od 40, 60 i 90 ml EDP, uz prateći program od 200 ml mleka za telo, 200 ml kupke, 150 ml pilinga za telo.

Miris je okarakterisan kao slatko-aldehidno-cvetni aranžman, moćan i opijajući, vibrantan u početku, cvetni u svom razvitku i orijentalan na svom završetku.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ponovo raskinuli Milorad Čavić i Ivana Đerisilo

Poznati sportski par, plivač Milorad Čavić i odbojkašica Ivana Đerisilo prekinuli su svoju dvogodišnju romansu koju su obeležili česti prekidi...

Close