Ženski parfemi – DKNY: Be Delicious Hearts The World

Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on May 7, 2012 7:18 pm

 

Donna Karan lansira limitiranu mirisnu kolekciju DKNY Be Delicious Hearts The World koja se sastoji od četiri parfema inspirisana i posvećena sledećim velikim gradovima: New York, London, Paris i Rio de Janeiro.

DKNY Be Delicious NYC zadržava originalnu kompoziciju DKNY Be Delicious parfema, budući da je ona originalno kreirana kako bi obuhvatila duh ove metropole.

Gornje note obuhvataju miris: magnolije, krastavca i grejpa. Srce: zelena jabuka, tuberoza, ljubičica, ruža i đurđevak. Baza: sandalovina, belo drveće i amber.

DKNY Be Delicious London inspirisan je gradskim duhom, ali i engleskim selima. Ilustrira znamenitosti kao što su Temza, Costwolds i Trafalgar Square.

Gornje note obuhvataju miris: zelene jabuke i zumbula. Srce: pupoljak ribizle, orlovi nokti i engleska ruža. Baza: vetiver i amber.

DKNY Be Delicious Paris dočarava stil ovog grada i njegovih sofisticiranih, šik stanovnica.

Gornje noteobuhvataju miris: Gala jabuke. Srce: jasmin i ljubičica. Baza: pačuli i vanilija.

 

DKNY Be Delicious Rio je raskošan tropski miris privlačnog brazilskog grada. Svež je i vibrantan, i nastoji da obuhvati miris osunčane plaže i samba zabave.

Gornje note obuhvataju miris: majacuja i ružičaste jabuke. Srce: cvet narandže i gardenija. Baza: benzoin, miro i sandalovina.

Parfemi su dostupni kao 50 ml EDP, limitirana izdanja.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
No Doubt
Stiže novi album grupe No Doubt (video)

  Članovi popularnog američkog sastava No Doubt najavili su da će objaviti šesti album ove jeseni. Gven Stefani i ekipa najavili...

Close