Ženski parfemi – Van Cleef & Arpels: Feerie Spring Blossom

Aktuelno, Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on March 24, 2013 11:29 am

 

Feerie Spring Blossom je najnovija kreacija Van Cleef & Arpelsa koja prati ogroman uspeh predivnog 2011 Feerie Rose des Neiges.

Francuska kuća koja se bavi svim vrstama luksuznih stvari i nakita, sada je lansirala neverovatno elegantno ograničeno izdanje Eau de Parfum, kako je proleće, doba romanse, konačno stiglo.

Ovaj neverovatni parfem pozdravlja vas blistavom svežinom, slašću i bojom, prenoseći vas u svet gde lepota i delikatnost dominiraju. Napravio ga je Antoine Maisondieu kao podsetnik na cveće i voće u kom možemo uživati tokom proleća, kao što su cvetovi trešnje.

Ovaj parfem sastoji se od nežnog mirisa cveta trešnje, koji prate brusnica, liči i pink biber. Dalja delikatnost dolazi nam kao sugestija mirisima božura i cvetajuće magnolije, dok je dašak živosti osiguran samo malim dodirom divlje maline. Parfem, odnosno ovaj fantastični mirisni liker završava se mirisima sandalovine, senzualnog Tonka pasulja i osušenog svilenkastog mošusa.

 

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
osmeh
Četiri prirodna preparata za beljenje zuba

  Želite bele i negovane zube? Evo načina! LIMUN I SODA U sud stavite 1/4 šoljice sode bikarbone i sok polovine limuna....

Close