Ženski parfemi – Hilary Duff: Wrapped With Love

Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on October 19, 2010 8:59 pm

Wrapped With Love parfemWrapped With Love je parfem poznate mlade glumice i pevačice Hilary Duff. Pripada kategoriji cvetnih i voćnih mirisa.

Wrapped With Love je predstavljen početkom 2008. godine i nazvan je tako kao nastavak na prvenac With Love koji je na tržištu dostupan od 2006. godine.

Parfem Wrapped With Love se pojavo 1. februara 2008. godine, kao idealan za najavu proleća i prikladan poklon za Dan Zaljubljenih, s obzirom da je šarmantno obojen u ružičasto i krasi ga zeleni zatvarač.

Nova edicija ima istu formu bočice kao i With Love, tematski prikazan kao radostan, zabavan i naprosto flertuje sa kožom i osećanjima.

Sačinjen je od nota koje su omiljene Hilary Duff, otvara se talasima dinje, mandarine, sicilijanske crvene narandže krunisan miomirisima manga. Uz dodate povetarce šljive, ljubičice, belog ljiljana, i cveta manga, ovaj parfem obmotaće auru osećajima užitka i sreće. Donje note miluju aromom bele čokolade, uz delikatne akorde malina, vanile i mošusa.

Parfem je dostupan u količini od 50 ml edp.

Probajte ovaj parfem i uživajte!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Okrivena grobnica stara preko 4000 godina

Grobnica stara 4.500 godina iskopana je nedaleko od piramida u Gizi. Šef Vrhovnog saveta za antikvitete Zahi Havas naveo je...

Close