Ženski parfemi – Carolina Herrera: CH Pink Limited Edition Love

Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on September 28, 2012 7:24 pm

 

Novi parfem Carolina Herrera naći će se na tržištu ove jeseni kao limitirano izdnje od čije prodaje će se deo novca donirati za American Cancer Society.

Miris je inspirisan konceptom univerzalne ljubavi, romantične, bratske, prijateljske. Ljubav je najjača spona i pokretač i ovim izdanjem je prikazana kao cvetno-voćna i slasna, upotpunjena slatkišima i delikatnim gurmanlucima.

CH Pink Limited Edition Love u visokim notama nudi blend kalabrijskog bergamota i sicilijanskog limuna, cvetno srce u kome su bugarska ruža, jasmin sambac, praline i cimet. Donje note su tople i intenzivne, drvene i meke – komponovane od sandalovine, kedra, pačulija, kašmira, ambera i mošusa.

Parfem je dostupan u prepoznatljivoj formi bočice ogrnute kožom, ružičaste boje, koja oko svog vrata ima priveske od metala zlatne boje sa logotipom brenda i u obliku srca. CH Pink Limited Edition Love je dostupan u količini od 100 ml EDT.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Grupa "Crvena jabuka"
Crvena jabuka u Somboru 12. oktobra

  Grupa "Crvena jabuka" će, nakon uspešnih nastupa u Srbiji ("Beer fest" u Beogradu, Šid, Starčevo, Irig...) održati koncert u...

Close