Ženski parfemi – Jennifer Lopez: Love and Glamour

Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on June 7, 2010 6:17 pm

Love and Glamour parfem by Jennifer LopezDženifer Lopez predstavlja novi parfem Love & Glamour koji će se na tržištu naći na jesen 2010. godine.

Love & Glamour kreirali su Honorine Blanc i Harry Fremont iz Firmenich, u saradnji sa Lopezovom.

Kompozicija se otvara notama italijanske mandarine, guave i pulpe nektarine. U srcu su lokvanj, kokos, orhideja, absolut cveta narandže i latice jasmina, dok su u donjim notama sandalovina, senzualni mošus i amber.

Dženifer Lopez je sve vreme kreiranja i razvoja mirisne kompozicije tražila od parfimera da se “sandalovina bar malo više naglasi”, “da miris bude malo više sexy”.

“Kreiranje bočice, kreiranje pakovanja i kreiranje reklamne kampanje je bilo znatno lakše nego kreirati kompoziciju” -izjavila je J.Lo.

Miris je dostupan u bočicama količine 50 i 75 ml edp, uz losion za negu tela od 200 ml.

Dženifer Lopez je kreirala i bočicu u saradnji sa dizajnerom Jon Dinapoli-em. Želja dizajnera je da njen oblik odgovara imenu – Love & Glamour! Inspiracija za bočicu je slavna ličnost u glamuroznoj haljini na crvenom tepihu.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Prosečan Srbin vs. Prosečan Nemac

Koliko vremena mora da radi prosečan Srbin, a koliko Nemac za pivo, cipele i puter? Istraživanje je sprovela ekipa dnevnog...

Close