Želite da vratite stari Facebook izgled? Može, uz ovaj trik!

Aktuelno, Zabava — By on October 19, 2020 8:15 pm

 

facebook logoUkoliko često koristite društvene mreže, ponekad se desi da vam novo ažuriranje te platforme ne odgovara i da biste se radije vratili na stariju verziju iste.

Većina korisnika Facebook društvene mreže ne voli novi izgled koja je ova platforma dobila u septembru ove godine.

Korisnici su mogli do kraja septembra da biraju da li žele novi ili stari interfejs, ali te opcije više nema. Ipak, i dalje može da se povrati stari Facebook, ali ćete morati da idete “zaobilaznim” putem. Met Kruz, programer i tvorac ugradnje (ekstenzije) Social Fixer je sada napravio ekstenziju za internet pretraživače koja se zove Old Layout. Uz pomoć nje moći ćete da održite stari Facebook izgled!

Ova alatka obmanjuje Facebook da pomisli da vi koristite stariji internet pretraživač koji ne može da radi sa novim izgledom. Facebook vam potom vrati stari izgled, bez moranja da nešto podešavate. Jednostavno, instalirajte Old Layout na vašem internet pretraživaču, posetite Facebook i videćete poznat interfejs.

Ukoliko vam je ostao otvoren Facebook dok ste instalirali ovu ugradnju, potrebno je da osvežite stranicu nekoliko puta da biste primetili efekat. Klikom na ikonicu ekstenzije u gornjem desnom uglu (desno od polja gde kucate URL/stranicu), možete da vratite stari i novi Facebook kad god vam je volja, prenosi MakeUseOf.

Napominjemo da ova ugradnja ima i nedostataka. Facebook će vas svakodnevno obaveštavati kako koristite stari internet pretraživač, te da biste trebali da ga ažurirate. Pojedine igre ili aplikacije na ovoj društvenoj mreži možda nećete moći da koristite pošto ih stari Facebook ne podržava.

Treba istaći da u svakom trenutku Facebook može da ukine podršku za stari internet pretraživač, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da prihvatite novi izgled.

Old Layout je dostupan za Google Chrome, FireFox, Opera i novi Microsoft Edge.

A da li se vama više dopada stari ili novi Facebook?

 

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
klub_radosti_i_srece-ejmi_tan
Knjiga “Klub radosti i sreće”

  Četiri majke, četiri ćerke, četiri porodice čiju istoriju kao da su razvejali vetrovi. Godine 1949. četiri kineske imigrantkinje povezane...

Close