Poznati ” umiru digitalno” u humanitarne svrhe

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on November 29, 2010 4:21 pm

Brojne svetske zvezde odlučile su da se odjave sa društvenih mreža Facebook i Twitter dok ne sakupe milion dolara za obolele od side!

Kampanja “Digital Life Sacrifice”, koju je pokrenula Ališa Kiz, osmišljena je kao “virtuelna smrt” zvezda koja će trajati sve dok ne bude prikupljen milion dolara za pomoć obolelima od AIDS-a.

Digitalna smrt poznatih

Akcija počinje u sredu, kada se obeležava i Svetski dan borbe protiv ove bolesti, a na profilima svetskih zvezda koje učestvuju u kampanji biće postavljen video u kojem će Lady Gaga, Džastin, Ališa, Kejti Holms, Serena Vilijams, Kim Kardašijan i drugi, biti prikazani kako leže u mrtvačkom kovčegu i glume svoju “digitalnu smrt”.

“Veoma je važno što ćemo koristiti upravo ove medije na kojima provodimo mnogo vremena i imamo milione ljudi koji ono što radimo svakodnevno prate. Potrebno ih je šokirati da bi se probudili. Nije stvar u tome da im nije stalo ili da ne žele, već jednostavno ne razmišljaju o tome na taj način”, izjavila je Ališa.

Ona dodaje da je jedan od ciljeva kampanje i da se podigne svest o obolelima od AIDS-a i pomogne najugroženijima kojih je najviše u afričkim i azijskim zemljama.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
” Moskovski gradski balet” dolazi u Beograd

Beogradska publika imaće priliku da prvi put pogleda dve predstave čuvenog moskovskog baletskog ansambla " Moskovski gradski balet", koji je...

Close