Gužve na Horgošu – čeka se do sat i po

Aktuelno, Lifestyle, Putovanja — By on July 20, 2014 2:43 pm

 

Trenutna zadržavanja za putnička vozila na graničnim prelazima su oko 30 minuta, osim na Batrovcima gde se za ulazak u našu zemlju čeka do 90 minuta i Horgošu, gde se na ulasku čeka oko 150 minuta. Gužve su i na naplatnim rampama.

Na graničnim prelazima Gradina i Špiljani, na izlazu iz zemlje, čeka se oko 45 minuta.

Zbog visokih tempetatura, Auto-moto savez Srbije vozačima savetuje da na put krenu u ranim jutarnjim ili večernjim časovima.

Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko 30 minuta, osim na prelazu Batrovci, gde se čeka oko 90 minuta.

Auto-put E-75 je zbog radova sužen i između Novog Sada i Beograda na mostu preko Dunava, te vozila idu sporije i dvosmerno, kao i na tri deonice između Vladičinog Hana i Vranja, gde je saobraćaj usmeren na sporedne puteve.

I dalje je zbog radova obustavljen saobraćaj na starom putu Beograd-Novi Sad kod nadvožnjaka “Batajnica”, te vozila idu zaobilazno.

Zbog radova na državnom putu Ib reda br 15. vozila kod Novog Bečeja i Vrbasa prolaze naizmenično.

Državni put Ib broj 10, Beograd-Pančevo, zatvoren je zbog radova na mostu preko Tamiša, te vozila idu obilaznicom oko Pančeva.

Zbog radova na održavanju mosta preko Tamiša, na državnom putu IB 10 Beograd-Pančevo, saobraćaj je potpuno obustavljen. Alternativni pravac u oba smera je obilaznica oko Pančeva. Radovi bi trebalo da budu završeni do 15. novembra 2014.

Zbog klizišta je još uvek zatvoren državni put Ib reda broj 30, Ivanjica-Ušće.

(Mondo)

 

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Goca Tržan
Goca Tržan – raskid umesto svadbe?

  Pevačica Goca Tržan navodno je raskinula vezu sa bubnjarem Rašom Novakovićem. Iako pevačica nije potvrdila ni demantovala vest o...

Close