Guča: Ceca, Miroslav Ilić, Magnifico…

Aktuelno, Muzika, Zabava — By on July 24, 2014 5:38 pm

 

Sabor trubača u Guči jedan je od zaštitnih znakova Šumadije, a njegova popularnost raste iz godine u godinu. Organizatori očekuju da će ovogodišnji Sabor (od 6. do 10. avgusta) posetiti oko 450.000 ljudi.

Ove godine Sabor će trajati nešto kraće, pre svega zbog teške ekonomske situacije, ali i poplava i klizišta koje su pogodile i taj deo Srbije, objasnili su organizatori. Ipak, uz pomoć republičkih vlasti, lokalne su uspele da dovedu u red saobraćajnice kako bi posetioci lakše mogli da dođu do Lučana, Dragačeva, Guče.

Za atmofseru i štimung, osim orkestara, pobrinuće se i ovogodišnji gosti, a najavljeni su: Svetlana Ražnatović-Ceca, Miroslav Ilić, kao i slovenački kantautor Magnifico, koji je stekao veliku popualrnost u Srbiji zahvaljujući muzici za drugi deo filma “Montevideo”.

Ceca nastupa 7. avgusta, a Miroslav Ilić i Magnifico poslednje večeri, 10. avgusta. Naravno, biće tu i majstor trube Dejan Petrović sa svojim orkestrom.

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac i Danilo Dača Ikodinović pokazali nove tetovaže

  Nataša Bekvalac i Danilo Dača Ikodinović pokazali nove tetovaže…tačnije stare koje su bile namenjene njihovoj ljubavi, a koje su...

Close