Bora Todorović u komi, stanje mu se jutros još više pogoršalo

Aktuelno, Srbija i region, Vesti — By on July 5, 2014 3:44 pm

 

Bard našeg glumišta Bora Todorović (84) nalazi se u kritičnom stanju u Kliničkom centru Srbije. Kako saznaje “Blic”, stanje legendarnog glumca od jutros se još više pogoršalo.

Kako “Blic” saznaje, poznati glumac je nedavno operisao slepo crevo, a u procesu oporavka mu je pozlilo i trenutno se nalazi u komi.

“Operacija slepog creva je protekla sasvim u redu, ali on se nekoliko dana kasnije požalio na bolove i odjednom mu je pozlilo. Lekari su ga operisali i konstatovali da je imao moždani udar” – kaže za “Blic” izvor iz Kliničkog centra Srbije. Tokom jučerašnjeg dana Bora Todorović se nije budio iz kome.

Inače, pre operacije slepog creva ovaj vrsni glumac je viđen na javnim manifestacijama gde ništa nije upućivalo na to da ima zdravstvenih problema.

Tako je početkom prošlog meseca prisustvovao promociji knjige Bože Koprivice, kada je, kao i uvek, ćaskao sa svojim prijateljima, a teme su bile umetnost i fudbal.

Takođe, početkom maja Bora je postao deda i nije skrivao radost zbog činjenice da je njegov sin postao otac. Kada je profesija u pitanju, Todorović se poslednjih godina povukao sa filmske i pozorišne scene, a u medijima se retko pojavljivao.

(Blic)

 

Tags: , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
protiv celulita
5 stvari o celulitu koje morate znati

  Vrlo je malo žena koje nemaju celulit, ali dok ga mnogi povezuju sa viškom kilograma, istraživanja su jasno pokazala...

Close