Đuričko: Sramota je što nije bilo premijere Anđelininog filma

Aktuelno, Kultura, Srbija i region, Vesti — By on March 7, 2012 6:53 pm

 

Nikola Đuričko koji igra u rediteljskom prvencu Anđeline Džoli “U zemlji krvi i meda”, rekao je kako je sramota što u Beogradu nije bila organizovana premijera ovog filma.

Đuričko nije želeo da komentariše loš prijem filma u Srbiji i loše kritike, u razgovoru za “Šoubiz Magazin” crnogorske televizije “Vijesti” je rekao kako je sramota što nije održana premijera.

“To je tako glupo. Sve je ispalo bezveze. Mislim da je sramota što mi ne možemo da organizujemo premijeru bilo čega, bilo gde i bilo kad. Možeš da imaš stav ovakav ili onakav, ali šteta je. Mislim da je šteta za ovaj grad, zato što je ovo veliki grad, ovde se svašta dešava u toku jedne večeri pa i jedna premija sa holivudskim zvezdama nam ne bi škodila. Dovoljno sam rekao, ovo je ljuta ekskluziva”, rekao je Đuričko.

 

Tags: , , , , , ,

1 Komentar

  1. sasa aleksandrovic says:

    Ja bih rekao da je sramota sto su “glumci” samo deca glumaca, upisanih na Akademiju preko veze. Onda snime par trecerazrednih filmova, opet preko veze, i glume Nobelovce koji znaju sve, od politike do fudbala. Uzmite gospodo “glumci” ogledalo u ruke, ogledalo je cudo! …pa pevajte…eeej da me vidi babo…

Ostavite komentar


Read previous post:
pink lip
Novi balzam za usne sa ukusom hmelja

  Naučnici tvrde da pivo, uprkos određenoj količini alkohola koju sadrži, može povoljno da utiče na izgled muškaraca i žena....

Close