Zaz oduševila Beograđane

Muzika, Zabava — By on June 2, 2012 1:51 pm

 

Francuska pevačica Izabel Žefroa, poznatija kao Zaz, održala je u petak uveče koncert u Beogradskoj areni pred oko 7.000 posetilaca.

Energična i harizmatična pevačica, nakon prošlogodišnjeg nastupa u Novom Sadu, oduševila je i Beograđane.

Zanimljivo je da je u publici bilo mnogo dece, iako je popularna Francuskinja izašla na scenu tek u 22.30 časova, nakon nastupa grupe “Nuvel Vag” (Nouvelle Vague). Koncert je počela hitom “Les pašants”, a posetioci su je dočekali vriscima i aplauzom.

Atraktivna Zaz na sceni se pojavila u kratkoj crnoj haljini i sa jednom naradžastom, a drugom žutom cipelom, i u gotovo jednom dahu, sve vreme skačući po sceni, otpevala pesme “Eblouie pur la nuit”, “I’aime a nouveaue”, “La fee”, “Le long de la route”, “Port Coton”, povremeno svirajući i usnu harmoniku.

Zaz ne govori engleski, pa se potrudila da nauči nekoliko rečenica srpskog kako bi je publika razumela. “Dobro veče… Skačite… Igrajte… Da vas čujem…”, uzvikivala je Zaz na solidnom srpskom jeziku. “Da bismo voleli druge, moramo voleti sebe, a to je najlepši poklon koji možete dobiti”, najavila je pesmu “I’aime a nouveaue”, takođe na srpskom jeziku.

Zaz je u pauzi između svojih numera otpevala “I am so excited” i izmamila gromoglasan aplauz, a uz njenu najpoznatiju pesmu “Je veux” zaigrali su i oni koji su do tada mirno sedeli na svojim mestima.

Pre Zaz nastupila je francuska grupa “Nuvel Vag” i izvela melodije “Dance with me”, “Love will tear us apart”, “This is not love song”, “Just can’t get enough” i druge.

Inače, zbog najavljivanja kiše, koncert pevačice Zaz premešten je sa Kalemegdana u Beogradsku arenu.

 

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije
Odbojkaši Srbije pobedili Južnu Koreju

  Muška odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je i drugu pobedu na turniru interkontinentalnih kvalifikacija za Olimpijske igre 2012 pošto je...

Close