Verila se Mirka Vasiljević?

Psssttt....Trač, Zabava — By on January 17, 2011 5:41 pm
Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević

Mlada glumica Mirka Vasiljević navodno se pre desetak dana verila sa Vujadinom Savićem, sinom poznatog fudbalera Duleta Savića.

“Mirka i Vujadin su se verili u Francuskoj, tačnije u Bordou, gde sin Duleta Savića igra fudbal već duže vreme. Prosidba je bila krajnje romantična, a njih dvoje se toliko vole da im godine nisu bile prepreka za ovako veliki korak. Nažalost, nisu mogli sa prijateljima iz Beograda da proslave veridbu, ali je zato glumica odmah nakon povratka iz Bordoa izvela svoje društvo na poznati splav ne bi li sa njima podelila srećnu vest. Inače, može se reći da se Mirka i preselila u Francusku jer je tamo više nego u svojoj zemlji. Njih dvoje nisu želeli da mediji odmah saznaju za veridbu jer ne vole da se pravi pompa oko njihove emotivne veze”, izjavio je izvor blizak paru za “Alo”.

U prilog priči o veridbi dvoje golupčića ide i podatak da je Vujadin svoj novi emotivni status objavio na svom profilu na Facebook-u.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Pitice sa višnjama i nanom

Potrebno: pakovanje kora za pitu 300 gr višanja veza nane 2 kašike šećera šipka cimeta pola šipke vanile nekoliko kapi...

Close