Bane varao ženu sa Marijanom

Aktuelno, Psssttt....Trač, Srbija i region, Vesti, Zabava — By on December 26, 2014 11:35 am

 

Ivanović i Mateusova su se donedavno tajno viđali u Londonu i Beogradu. Vezu su raskinuli kada je on saznao da mu je supruga u drugom stanju i da će dobiti četvrto dete.

Modna dizajnerka Marijana Mateus (43) je više od godinu dana u javnosti pričala da ima dečka koji živi u Londonu. Ime tajanstvene ličnosti nije želela da otkrije.

Vest o aferi su otkrili neimenovani izvori bliski fudbaleru, a sada je srpska modna kreatorka rešila da reaguje.

“Ne želim da pričam o svom privatnom životu. Želim da stavim tačku na celu priču sa Banetom. Posle razvoda od Lotara, odlučila sam da svoje partnere ne predstavljam javnosti. Kada poželim ponovo da se udam, javno ću to reći i pokazaću svog supruga”, rekla je Marijana za “Blic”.

Iako nije ni potvrdila ni demantovala vezu sa Ivanovićem, neimenovani izvori otkrivaju da se par upoznao u Londonu, gde Marijana često boravi kod prijateljica i gde se njena deca školuju.

“Videli smo je u hotelu kada smo jednom bili na pripremama sa reprezentacijom u Beogradu”, rekao je jedan od fudbalerovih saigrača.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ana Ivanović
Ana okitila jelku na plaži (foto)

  Jedna od najlepših sportistkinja, Ana Ivanović, fotografisala se u Dubaiju. Nije skrivala pretprazničnu sreću ispred najluksuznijeg tamošnjeg hotela. Iako...

Close