Jovana Balašević u drugom stanju

Psssttt....Trač, Zabava — By on August 15, 2012 10:45 am

 

Glumica Jovana Balašević, mlađa ćerka Đorđa Balaševića, čeka prvo dete sa bivšim predsednikom Skupštine grada Novog Sada Aleksandrom Jovanovićem.

Đorđe Balašević na koncertu u Opatiji otkrio je da će njegova ćerka Jovana postati majka, a to je potvrdio i partner Đoletove ćerke i budući tata, bivši predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović.

“Hvala vam na čestitkama i nema razloga da nagađamo pol deteta, već znamo da će biti devojčica. Još uvek nismo odlučili koje ćemo joj ime dati, a ni o venčanju ne razmišljamo. Na odmoru smo, na moru i uživamo. Istina je da ćemo dobiti bebu oko Nove godine, presrećni smo i to je sve što imam da kažem”, rekao je za Alo Aleksandar, član partije Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Euforija oko Jovanine trudnoće počela je na koncertu njenog oca, u Opatiji, kada se pre izvođenja pesme Neki novi klinci svima pohvalio da će postati deda.

“Kod Balaševića u kuću za Novu godinu neće doći samo Deda Mraz, a ni on više neće biti sa najvećim stomakom u porodici. Jovana je trudna”, rekao je Balašević.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Salata France
Salata “France”

  Potrebno: 300 gr rokfort sira 2 jaja 3 paradajza 3 kašike graška 3 crna luka 4 kašike tartar sosa...

Close