Stanija Dobrojević i Adem Ljajić u vezi?

Psssttt....Trač, Zabava — By on June 14, 2012 6:56 pm

 

Fudbaler Adem Ljajić potpuno je “odlepio” za srpskom starletom Stanijom Dobrojević, kažu njegovi bliski prijatelji.

“Adem je svako malo u Novom Sadu, a razlog je niko drugi do Stanija Dobrojević! Stalno se pojavljuju na istim mestima, i u početku joj je slao cveće, šampanjac i plišane igračke, a sada joj i otvoreno izjavljuje ljubav. Nedavno joj je u novosadskom lokalu “Đardino” za sto poslao plišanog medvedića, što ju je oduševilo. Time ju je definitivno osvojio”, priča izvor koji se našao na licu mesta.

Stanija na Facebook-u jasno daje do znanja da su joj se probudili leptirići u stomaku, da romansa postoji. “Ovo srce mnogo voli, ukradite ga”, samo je jedan od njenih statusa.

“Pa, može li da prođe jedan jedini dan, a da nisam zaljubljena i da nisam u “ozbiljnoj” vezi s nekim fudbalerom?! Ruku na srce, Adem je mnogo sladak i simpatičan dečko, a što se veza tiče, verujem da ćete upravo vi biti prvi koji će znati sve detalje ako bude ozbiljne veze, i to je sve što zasad hoću i mogu da kažem”, bila je zagonetna starleta u izjavi za “Kurir”.

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Deniz Ričards
Deniz Ričards: Prestara sam za Čarlija Šina

  Bivša supruga Čarlija Šina, glumica Deniz Ričards, istakla je da ne postoje nikakve šanse za njihovo pomirenje. Čak i...

Close