Veliki Brat od jeseni?

Zabava — By on January 10, 2013 1:22 pm

 

Zvanične potvrde još uvek nema, ali domaći listovi pišu da bi ove jeseni, posle dvogodišnje pauze, Veliki Brat trebalo da otvori vrata svoje kuće.

Kao i prethodno izdanje, i ovo bi trebalo da bude regionalno, a nova sezona bi trebalo da se prikazuje na hrvatskoj “RTL” televiziji, u koprodukciji naše kuće “Emoušn“, dok još uvek nije poznato na kojoj domaćoj televiziji će šou biti emitovan.

“Veliki Brat je prvi riajliti format ikada emitovan u Hrvatskoj i to isključivo na ‘RTL’ televiziji. Izuzetno smo zadovoljni odličnom sezonom ovoga formata koja se emitovala 2011. Veliki Brat smatramo odličnim projektom i zato smo u razgovorima s vlasnikom licence o emitovanju nove sezone u 2013. godini”, rekli su za “Blic” u “RTL”.

Vlasnik producentske kuće “Emoušn”, Goran Stamenković, ranije je za ovaj list izjavio da se nada da će ove godine za nagradu od 100.000 evra uspeti da uključi i učesnike iz Slovenije.

Prošlu sezonu obeležili su Srbin Nemeš i Hrvatica Marijana svojim “igrama ispod jorgana”, ali i svađama, a Marijana je na kraju i pobedila.

 

Tags: , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Denis&Denis
Denis&Denis u Beogradu 7. marta

  Grupa koja slovi za kultnu kada je u pitanju pop muzika na ovim prostorima, održaće 7. marta koncert u...

Close