Survivor VIP: Zemljotres na Filipinima!

Zabava — By on August 18, 2010 6:21 pm

vip survivorPoznate ličnosti koje trenutno borave na Filipinima u okviru prvog “VIP Survivora” preživeli su u nedelju svoju veliku dramu.

Takmičari koji već neko vreme borave na egzotičnim ostrvima i bore se za 50.000 evra u nedelju uveče su doživeli snažan zemljotres, koji ih je prilično uplašio. Prvi potres bio je manjeg intenziteta, dok je sledeći već bio znatno jači, pa je izazvao veliko podrhtavanje tla.

Ekipa snimatelja, montažera, producenata “Survivora” koji su na ostrvu, većinom je bila u brvnarama (kabanama) i kada je zemljotres bio u punoj snazi, došlo je do panike, a probudili su se i oni koji su spavali.

Inače, na ostrvu trenutno borave pevač Nikola Rokvić, glumac Miloš Vlalukin, Aleksandra Perović, Marko Bulat, hiphoper Toni Petkovski, pevač Knez, Goca Tržan, Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija, Biljana Cincarević, Edin Škorić, baletan Milan Rus i voditelj Andrej Maričić.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Slatki umak od lubenice

Potrebno: 1 kriška lubenice 1 pakovanje slatke pavlake 1 vanilin šećer 50 gr suvog grožđa Priprema: Iseckati lubenicu na kockice....

Close