Pomirili se Nemeš i Marijana?

Psssttt....Trač, Zabava — By on July 28, 2011 4:10 pm
Nemeš i Marijana

Nemeš i Marijana

Ljubav između Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića ponovo cveta. Kako piše “Alo”, Nemeš više nije mogao da kontroliše svoje emocije i pozvao je pobednicu “Velikog brata“.

Koliko god je želeo da posluša svoje roditelje, koji su mu branili vezu sa Marijanom, nije mogao protiv sebe. Marijana mu je iz dana u dan sve više nedostajala i potreba za njom postala je neizdrživa. Posebno ako se uzme u obzir da nikada nije ni želeo da prekida vezu s njom, već da je to uradio pod pritiskom sredine.

“Koliko god je Nemeš želeo da posluša svoje roditelje, nije mogao protiv sebe. Pokušao je na moru da malo ohladi glavu i skrene misli, ali jednostavno nije išlo. Odmah nakon povratka sa Tasosa, Nemeš je pozvao Marijanu. Njihov razgovor je bio veoma dirljiv i trajao je satima. Nikola joj se izvinio zbog onoga što je uradio u finalu ‘Velikog brata’ i rekao da bi voleo da se vide i popričaju o svemu. Nije trebalo dva puta da ponovi, Marijana je odmah krenula put Beograda. Našli su se u njegovom stanu i posle maratonskog razgovora konstatovali da se vole i da bi svojoj ljubavi trebalo da pruže još jednu šansu”, otkrio je za “Alo” izvor blizak Nemešu.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Farfali sa mesom i brokolijem

Potrebno: pakovanje farfala 400 gr svinjskog mesa od buta nekoliko cvetova brokolija glavica crnog luka 2 kašike soja-sosa ulje so...

Close