Denis&Denis u Beogradu 7. marta

Muzika — By on January 10, 2013 1:21 pm

 

Grupa koja slovi za kultnu kada je u pitanju pop muzika na ovim prostorima, održaće 7. marta koncert u već prepoznatljivom ambijentu Savamale u Beogradu.

Denis&Denis se vraćaju na muzičku scenu “Reunion” turnejom kako bi obeležili tri decenije od prvog nastupa koji se održao davne 1982. godine.

Turneja, koja je počela u decembru prošle godine biće okončana do kraja leta ove godine i posle toga originalna postava više neće nastupati zajedno, saopštila je organizacija Mikser, koja stoji iza beogradskog koncerta.

Duo Marina Perazić i Davor Tolja će nastupiti zajedno posle 25 godina, uz podršku Edija Kraljića i Rubi Kolić, a tokom cele turneje sastav nastupa uz pratnju celokupnog benda u kojem su Alen Tibljaš (bubnjevi), Vedran Križan (klavijature) i Ivan Pešut (bas).

Ograničeni broj karata po početnoj ceni od 1.300 dinara za parter i samo 100 karata u VIP zoni “Mikser House” festa po ceni od 2.600 dinara, biće puštene u prodaju 20. januara.

Legendarni hitovi poput “Program tvog kompjutera”, “Soba 23″, “Ja sam lažljiva”, “Čuvaj se” i “Voli me još ovu noć” su u velikoj meri obeležili zlatne godine pop kulture u SFRJ u nezaboravnom periodu osamdesetih godina prošlog veka.

 

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Elton Džon sa suprugom i sinom
Elton Džon i Dejvid Furniš – tate drugi put

  Pevač Elton Džon i njegov suprug Dejvid Furniš su postali roditelji još jednog dečaka kojeg je rodila ista surogat...

Close