Da li vam se dopada Željkova pesma za Evroviziju? (video)

Aktuelno, Muzika, Srbija i region, Zabava — By on March 11, 2012 2:39 pm

 

Željko Joksimović je u subotu uveče u specijalnoj emisiji na prvom kanalu RTS-a premijerno izveo pesmu “Nije ljubav stvar” sa kojom će predstavljati Srbiju na “Pesmi Evrovizije” u Azerbejdžanu.

Engleska verija pesme se zove “Synonym”.

“Najveća mi je želja da publika prihvati pesmu i da je ne razočaram. Dosta vremena sam potrošio opterećujući Jovanu raznim tekstovima i pitanjima da li je baš to ono pravo i šta ja to treba da napravim”, ispričao je Željko Joksimović koji je kao autor i izvođač već tri puta učestvovao na “Evroviziji”.

Tekst pesme pisali su Marina Tucaković i Miloš Šoganović, aranžman potpisuju Željko Joksimović i Alek Aleksov, a tekst za englesku verziju pesme pisala je Ljilja Jorgovanović.

“Najveći problem su mi uvek tekstovi jer ih ja ne pišem. Mogu da čujem određene vinjete i dam ideju tekstopiscu da krenu u određenom pravcu. Očekivao sam da za ovakvu melodiju potreban jedan suptilan tekst koji bi pratio melodiju”, rekao je Jokimović.

Poslušajte pesmu koja će predstavljati Srbiju na Eurosongu:

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Hugo Boss 3
Žena spremna za beg

  Nova "Hugo Boss" kolekcija, koju je beogradskoj publici predstavila glumica Nina Janković, nosi naziv "Veliki beg". Modeli za proleće/leto...

Close