Skandal na Evroviziji: Hrvatska pevačica krala umetničke slike

Psssttt....Trač, Zabava — By on May 23, 2012 6:14 pm

 

Prateći vokal ovogodišnje hrvatske predstavnice na ovogodišnjem Evrosongu  Nine Badrić,  Ivana Čabraja, navodno je uhvaćena u krađi umetničkih slika u hotelu “Hilton” u glavnom gradu Azerbejdžana.

Članica hrvatske evrovizijske delegacije je, kako navodi “Kurir”, skinula nekoliko slika sa zidova, složila ih i spakovala u svoj kofer i ne konstatujući sigurnosne kamere.

Umetničke slike su vraćene, a okrivljena pevačica nije napuštala hotelsku sobu.

“Tačno je da smo imali problem s hrvatskom delegacijom, ali politika kuće je takva da ne mogu javno da iznosim nikakve informacijeo gostima niti o incidentima u kojima su učestvovali”, rekao je za “Kurir” jedan od menadžera hotela “Hilton” Kadir Mehmedov.

Ovo nije jedini problem koji je menadžment azerbejdžanskog “Hiltona” imao sa Hrvaticama. Pojedine članice ove delegacije su u noći između nedelje i ponedeljka u pijanom stanju zastavama lupale na vrata drugih gostiju hotela. Obezbeđenje je reagovalo i oduzelo im rekvizite i ispratilo ih do svojih soba.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Zaz
Koncert pevačice Zaz premešten u Beogradsku arenu

  Koncert francuskih zvezda, pevačice Zaz i grupe Nuvel Vag (Nouvelle Vague) 1. juna, biće održan zbog nestabilnog vremena u...

Close