Taty je u raspoloženju ” Lost”

Taty kutak — By on January 24, 2010 7:26 pm

Serija Lost (Izgubljeni)Nećete verovati da je prošlo dosta vremena a da sam se ja lično toliko “zagrejala” za neku seriju kao ovaj put.

O čemu se zapravo radi? Pita mene dečko da li sam raspoložena da sa njim pratim jednu seriju koja u svetu obara sve rekorde gledanosti i na koju ću ja ono tipa “odlepiti” ako je budem gledala.

Dogovorimo se mi da ćemo pratiti seriju, zajedno ćemo gledati sve epizode. Za sada ima pet sezona, a šesta je snimljena i uskoro će se prikazivati premijerno u Americi.

Evo o čemu se radi…Serija se zove ” Lost”, što bi u prevodu značilo “Izgubljeni”. Prati živote preživelih putnika avionske nesreće na letu iz Sidneja, na misterioznom tropskom ostrvu u Južnom Pacifiku. Svaka epizoda sadrži glavnu priču, koja se zbiva na ostrvu, praćenu drugom pričom vezanom za život pojedinih likova. Nakon najavne špice uloge u seriji su poređane po alfabetnom redosledu. Svaki od likova ima mračnu prošlost koju istražujemo u flashback-ovima. U svakoj epizodi vidimo flashbackove drugoga lika. Iako ima puno centralnih likova nekoliko od njih posebno se ističe.

Prva sezona serije ima 14. glavnih likova, među kojima su bivši Irački vojnik Said , trudna Australijanka Kler, hirurg i glavni protagonista serije dr. Džek Šepard, srećni loto dobitnik Hugo Rejes, prevarant Sojer koji traži čoveka koji je kriv za tragediju njegovih roditelja, koreanski bračni par San i Jin, žena begunac od policije Kejt , bivša rok zvezda  Čarli, građevinac Majkl i njegov sin Volt, misterizni Džon Lok koji je nakon pada aviona misteriozno prohodao, bivša učiteljica plesa Šenon i sin njene maćehe, njen polubrat Bun.

Tokom prve dve sezone neki glumci su otišli iz serije, a neki su se pojavljivali samo u ponekim epizodama. Umesto njih ubačene su neke nove ličnosti koje su bile u zadnjem delu aviona, kao što su katolički sveštenik Eko i bivša policajka Ana Lusija.

Ja sam stigla sa gledanjem do treće sezone, tačnije do 21. epizode treće sezone i svaki momenat je jako uzbudljiv. Uvek se nešto dešava, i trenutno stanovnici ostrva pokušavaju da nađu način da budu spašeni sa ostrva.

Ne znam da li ste imali priliku da gledate ovu seriju. Jeste? Niste?… Ne, nemojte mi reći šta će se dogoditi…

Mislim da je vreme za Lost…Ja ću se sada izgubiti i zaplivati u plavo more Južnog pacifika…Pozdravljam Vas!

Vaša Taty

Tags: , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Dijeta 9 kilograma

Ova dijeta omogućava vam da smršate do 9 kilograma u 14 dana, pod uslovom da se striktno držite plana dijete....

Close