Zvezde već ugovorile nastupe za Novu godinu

Aktuelno, Najsvežije vesti, Srbija i region, Vesti, Zabava — By on November 9, 2011 1:53 pm
Lepa Brena

Lepa Brena

I pevači i ugostitelji se slažu da nikada nije bila veća kriza, pa će se za Novu godinu mnogi odmarati. Prinudno. Para nema, pa su i najveće zvezde morale da spuste cenu da ne bi ponoć dočekale uz jelku u svojoj dnevnoj sobi.

Tako će, iako su ranijih godina tražili po 100.000 evra, Lepa Brena i Dino Merlin pevati za 70.000, a Bregović za 50.000 evra.

I Aca Lukas će dobiti 50.000 evra čim bude odlučio koju će ponudu prihvatiti. Zbog bebe u kući najviše bi voleo da peva u Beogradu.

U glavnom gradu pevaće za po 10.000 evra Dejan Matić u klubu “H2O” i Slavica Ćukteraš u restoranu “Jezero”. Na Trgu republike za 20.000 nastupiće “Van Gog”.

I Marija Šerifović će za 20.000 evra pevati na jednom trgu u istočnoj Srbiji, ali ugovor još nije potpisan pa pobednica “Evrovizije” za sada to drži u tajnosti.

Njena koleginica Goca Tržan za isti honorar peva u Gradiški, dok će Kiki Lesendrić sa bendom za svirku na trgu u Zaječaru dobiti 25.000 evra.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
U Nemačkoj privremeno zabranjena prodaja iPhone-a i iPad-a

"Eplu" je zabranjena prodaja uređaja "ajfon" i "ajped" u Nemačkoj, nakon što je ga je "Motorola" optužila za krađu nekih...

Close